Koulutukset mielenterveysteemojen parissa toimiville organisaatioille

KOULUTUS ON TEILLE, JOTKA 
★ toimitte 18-35-vuotiaiden nuorten aikuisten kanssa ja/tai osallistutte oman organisaationne ulkoisen viestinnän tekemiseen.
★ kaipaatte vinkkejä ja menetelmiä miten vahvistaa nuorten näkymistä ja osallistumista oman organisaationne viestintään.
 
KOULUTUKSESSA KÄSITELLÄÄN
★ mitä kokemusviestintä on ja mitä se antaa tekijälleen.
käytännön esimerkkejä luovista kokemusviestinnän tavoista. 
osallistamisen menetelmiä mm. somekanavilla.
★ resurssipulaa ja somestrategian perusteita.

Kokemus vaikuttaa-hanke toimii valtakunnallisesti ja työntekijät voivat tulla kouluttamaan organisaationne työntekijöitä ja muita toimijoita luoksenne ympäri Suomen. Koulutus on kestoltaan noin 4-5 tuntia ja sen sisältöä on mahdollista räätälöidä tarpeidenne mukaan. Myös etänä tapahtuvat koulutukset ja webinaarit onnistuvat.

WEBINAARIT JA TYÖPAJAT

Meiltä voit saada myös webinaareja tai työpajoja kokemusviestinnän teemoista. Webinaarit ja työpajat voivat olla suunnattu organisaation työntekijöille, toimintoihin osallistuville tai molemmille. Kysy lisää!

Tilaa maksuton koulutus, webinaari tai työpaja organisaatiollesi tai kysy lisää!

Sain uutta inspiraatiota ja motivaatiota toimintamme somen tekemiseen, uusia näkökulmia mm. somesisällön kehittämiseen, freesaamiseen yms. Koulutus herätteli myös pohtimaan, kuinka voisimme ottaa kokemusviestintää osaksi viestintäämme.

Oli mahtavaa, että kuultiin myös kokemusviestijöitä. Sai hyvin konkreettisen kuvan siitä, mitä Kukkuu-hanke käytännössä tekee, mitä se tavoittelee, miten sitä toteututeen. Koulutus antoi mahdollisuudet pohtia mahdollisuuksia tuoda tätä omaan toimintaan.

Lämmin kiitos, tosi mielekäs koulutus ja selvästi osaavat tyypit kouluttamassa <3